Het bleek de schrijver van het boekje te zijn

Je komt de gele auto echt overal tegen
Met de gele auto kan je jezelf en vele anderen helpen

Aan het einde van de bijeenkomst kwam er een man naar me toe en stelde zich voor. Het was de schrijver van het boekje "de gele auto". Het werd een prachtig gesprek waarin hij mij vertelde waarom hij het boekje geschreven had. Het bleek hem te gaan om mensen te helpen zonder daar een tegenprestatie voor te verlangen. Het leven kan zoveel aangenamer door het pay-it-forward principe. Gewoon elkaar helpen. Aan het einde van het gesprek gaf hij aan dat hij had genoten van mijn enthousiasme over "de gele auto" en vroeg of ik er meer mee wilde doen en meer mensen wilde helpen en de wereld beter te maken. Mijn antwoord was JA. Per direct kreeg ik van hem gratis en zonder enige vorm van tegenprestatie alle rechten die er op "de gele auto" konden rusten en vroeg hij mij om "de gele auto" met zoveel mogelijk mensen te delen. Laten we elkaar helpen op deze wereld gaf hij aan. Een instelling die ik volledig kan omarmen.  Nu, een paar jaar later,  is de gele auto voor mij nog steeds de basis waar ik automatisch naar terug ga als ik af dreig te dwalen en hulp kan gebruiken om de focus op mijn levensdoel niet te verliezen. Het prettige is dat het echt allemaal vanzelf gaat. De gele auto brengt me echt waar ik als mens wil zijn en wat ik als mens voor de medemens en deze planeet wil betekenen.       

De gele auto is voor mijn DE manier om mijn doel te bereiken 

Als je als darter de top wilt bereiken is geconcentreerd zijn en blijven misschien wel de voornaamste eigenschap die je moet bezitten  

 Ik ben Arjan Konterman ben 27 jaar en woonachtig in Staphorst, in 2009 ben ik begonnen met competitie-darten. Ik deed het daarvoor af en toe met een kameraad, toen deze competitie ging spelen werd ik gevraagd of ik niet reservespeler wou worden. Zo begon het allemaal! Na  1 jaar reservespeler en al heel wat wedstrijden gegooid te hebben, bleek dat ik het spelletje wel aardig leuk vond, ik werd basis speler in de regionale competitie waar ik na 2 jaar werd gevraagd om naar de hoogste klasse in deze regionale competitie te komen spelen! Vanaf toen werd het allemaal serieus, ik mocht landelijk competitie gaan spelen en de hoogste divisie in de Sallands dart competitie!
Eind 2016 heb ik samen met een aantal sponsoren besloten om het international te gaan proberen en wel bij de PDC (professional darts corporation)! Het niveau is enorm hoog en daar probeerde ik beter door te worden!  Halverwege het seizoen kwam ik in contact met Marco en Coby Boelen!
Zij adviseerden mij om rejuveniix te proberen, omdat focus en concentratie het belangrijkste is in het darten, en ik nog wel is problemen had dat ik de concentratie verloor. Door rejuveniix kan ik de concentratie makkelijker behouden en kan ik meer energie in mijn spel leggen! Het heeft zijn vruchten afgeworpen want tot op heden haalde ik maar liefst 4 x de laatste 16 en zelfs 2 x een kwartfinale op de challenge tour van de PDC.


De Gele Auto biedt focus en nieuwe kansen